Rico Design Set za pletenje Ustvarjalne vrečke za milo za penečo kope-003

Original price was: 14,49 €.Current price is: 7,25 €. z DDV

& Izkoristite brezplačno dostavo za nakupe nad 100 €

Availability: Izdelek je na zalogi !

S pletilnim kompletom Creative Bubble Bath lahko spletete dve praktični vrečki za milo iz preje Creative Bubble. Ti so prava paša za oči v vaši kopalnici in so idealni tudi kot darilo.

Vsebina: 2x 50g kroglice Creative Bubble iz 100% poliestra, 2x zavoja preje (črna in roza), 1x krožna pletilka 2mm, 1 šivalna igla, 1 lesena perla in 2x navodila za pletenje.
pralno na 60°C

 

  • Velikost igle: 2,00 mm
  • Navodila za nego:60° C, beljenje ni dovoljeno, suho ravno, ni primerno za sušenje v sušilnem stroju, ne likati, nežno očistiti s perkloroetilenom60° C, beljenje ni dovoljeno, suho ravno, ni primerno za sušenje v sušilnem stroju, ne likati, nežno očistiti s perkloroetilenom60° C, beljenje ni dovoljeno, suho ravno, ni primerno za sušenje v sušilnem stroju, ne likati, nežno očistiti s perkloroetilenom60° C, beljenje ni dovoljeno, suho ravno, ni primerno za sušenje v sušilnem stroju, ne likati, nežno očistiti s perkloroetilenom60° C, beljenje ni dovoljeno, suho ravno, ni primerno za sušenje v sušilnem stroju, ne likati, nežno očistiti s perkloroetilenom60° C, beljenje ni dovoljeno, suho ravno, ni primerno za sušenje v sušilnem stroju, ne likati, nežno očistiti s perkloroetilenom

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Rico Design Set za pletenje Ustvarjalne vrečke za milo za penečo kope-003”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja